Mavi

Behandeling van hout

Herstelling van gevels

Mavi is gespecialiseerd in zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling.

Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Eén van de facetten is het herstellen en zandstralen van uw gevel en muren. Dit kan zowel op de binnen- als buitenmuren van uw woning toegepast worden. Een ander belangrijk facet is het herstellen van scheuren in uw muur en het behandelen van opstijgend vocht. Tot slot kan uw hele huis of bepaalde muren een hele andere uitstraling krijgen door ze te kaleien.

Ook binnen in de woning kunnen wij u helpen met de renovatie. Met een speciale techniek luchtgommen we de trap. Hierna krijgt de trap zijn oorspronkelijke houtlook terug waarna u hem opnieuw kunt (laten) behandelen, vernissen of verven. Ook uw keuken luchtgommen kan op dezelfde manier gebeuren. Met een relatief beperkt budget krijgt uw keuken een hele nieuwe uitstraling. Idem voor uw binnen- of buitendeuren of meubels.

Mogelijk zit u met een hele hoop vragen. Wij geven u graag een antwoord.

Mavi is expert in het behandelen en luchtgommen van hout, het zandstralen en herstellen van gevels en muren en zeer bedreven in kaleien.

Wilt u starten met de renovatie van uw gevel, keuken of trap? Of zit u met een vraag rond de behandeling van hout? U wil misschien kaleien?

Blijf niet met uw vraag of probleem zitten. Neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Enkele van onze realisaties

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie